WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN

ONZE DIENSTEN

Van Schaick Projectbegeleiding voorziet in het begeleiden van overheden, dienstverleners en aannemers bij het voorbereiden en realiseren van infrastructurele werkzaamheden en evenementen.

Daarbij heeft Van Schaick Projectbegeleiding zich gespecialiseerd in het verwerken van het ontwerpproces in passende faseringen en omgevings- en verkeersmanagement maatregelen inclusief de daarbij behorende afstemming met de stakeholders. Tevens zijn wij tijdens de aanbestedingsfase inzetbaar, om scherp en met een helder inzicht mee te denken.

Deze vraagstukken vragen om slimme en effectieve oplossingen. Projectbeheersing, Verkeersmanagement, Fasering coördinatie, Realisatiemanagement, Omgevingsmanagement, Crowd Management en Detachering zijn hierbij voor Van Schaick Projectbegeleiding dagelijkse zaken.

CROWD
MANAGEMENT

Bij Crowd management denkt men vaak aan veiligheid van het publiek bij evenementen.
Echter komt het ook steeds vaker voor bij bijzondere werkzaamheden, ...

LEES VERDER

VERKEERSMANAGEMENT

Verkeersmanagement en Fasering Coördinatie is een specialisme van Van Schaick Projectbegeleiding.


LEES VERDER

DETACHERING

De ideale medewerker bestaat niet. Er zijn medewerkers die veel affiniteit hebben met infrastructuur. Anderen hebben veel ervaring binnen Dynamisch Verkeersmanagement, om maar eens wat te noemen.

LEES VERDER

PROJECTBEHEERSING

Van Schaick Projectbegeleiding voorziet in de behoefte van allround begeleiding van infrastructurele projecten en heeft zich gespecialiseerd in verkeers- en omgevingsmanagement.

LEES VERDER
parallax background

Van Schaick Projectbegeleiding


Neem contact met ons op voor meer informatie en uitleg over verschillende projecten en mogelijkheden.