TIJDELIJK

Ondanks ik extern ben voel ik mij erg betrokken en wordt echt gezien als onderdeel van het team.DETACHERING

De ideale medewerker bestaat niet. Er zijn medewerkers die veel affiniteit hebben met infrastructuur. Anderen hebben veel ervaring binnen Dynamisch Verkeersmanagement, om maar eens wat te noemen. Waar iemand het beste inzetbaar is, hang af van het soort project en de ervaring die iemand heeft. Dan is er ook nog de immer zo belangrijke klik tussen mensen die maakt of het wel of niet werkt met een bepaald team. Bij Van Schaick Projectbegeleiding BV bent u in ieder geval aan het juiste adres. Wij zijn breed georiënteerd en bieden de juiste specialist voor uw vraagstuk.

In overleg ontdekken we de behoefte van het vraagstuk van de klant indien deze nog niet scherp is.
Daarnaast vinden wij het belangrijk om ook de (bedrijfs)cultuur daarin mee te nemen zodat de kandidaat niet alleen op kennisniveau aansluit maar ook in de werkomgeving. Tijdens de inzetperiode blijven we dit met elkaar (opdrachtgever, werknemer en Van Schaick Projectbegeleiding) monitoren en indien nodig bijsturen om de bijdragen bovengemiddeld te houden.


Kernwaarden:


Eerlijk: Van Schaick Projectbegeleiding is NEN4400-1 (SNA-Stichting Normering Arbeid) gecertificeerd en stelt eerlijke overeenkomsten op. Afspraak = Afspraak!
Flexibel: Geen uitdaging is te gek. Wij denken graag mee in professionele en effectieve oplossingen.
Vakmanschap: Indien het profiel niet volledig op de behoefte aansluit zoeken wij liever verder naar de juiste kandidaat. Dit om de projectdoelstellingen zo goed mogelijk te behalen.
Waardering: Zoals wij uw opdracht waarderen, waarderen wij ons personeel. Tussentijds blijven wij monitoren en indien nodig bijsturen om de waardering van de werknemer en opdrachtgever bovengemiddeld te houden.

Kijk voor de huidige en afgeronde opdrachten op de portfolio pagina.

parallax background

Van Schaick Projectbegeleiding


Neem contact met ons op voor meer informatie en uitleg over verschillende projecten en mogelijkheden.